Paylaştığın senindir, biriktirdiğin değil.

Google Play Store Güncellemesi Nasıl Yapılır?

Ragor

Yönetici
Yönetici
Yönetici
21 Ağu 2023
108
0
16
Google Play Store, Android işletim sistemine sahip olan telefonlarda hazır bir şekilde geliyor. Bununla beraber bazı kullanıcılar Play Store, güncellenme sorunlarıyla karşılaşabiliyor.

Google Play Store nasıl güncellenir? Google Play Store, Android cihazlarda yer alır. Kullanıcıların milyonlarca uygulama seçeneği arasından dilediğinizi indirmenizi sağlar. Android kullanıcıları tarafından kullanılan cihazlar üzerinden Play Store mağazasının ‘Ayarlar’ kısmına girerek uygulama hakkında detayları da alabilirsiniz.

Google Play Store Güncelleme 2023​

Play Store mağazası, belirli iyileştirme için güncelleme desteği sunar. Google Play Store üzerinden güncelleme son derece kolaydır. Android işletim sistemi, kullanıcılar için resmi bir uygulamadır. Play Store mağazasını daha etkili bir şekilde kullanmak isterseniz uygulamanın güncellenmesi gerekir. Google Play mağazanızı güncellemek için;

• Google Play Store uygulamasına girin,
  • Uygulamayı açın ve ‘’Ayarlar’’ bölümünü tıklayın.
  • “Hakkında” kısmına girerek “Play Store sürümü” kısmına gelin.
  • Bu bölümde sistem Play Store’un güncel olup olmadığını bildirir.

APK Aracılığıyla Google Play Güncelleme​

Google Play Store, diğer Android uygulamaları gibi APK olarakta kullanılabilir. APK üzerinden sizde güncelleme yapabilirsiniz.

• Google Play Store.apk dosyasını indirin.
  • ‘’Çalıştır’’ bölümünü tıklayın.
  • APK dosyasının inmesi için gerekli izinleri verin.
  • İndirmek istediğiniz Play Store sürümünü bulun.
Android işletim sistemine sahip mobil cihazlarınızı güncelleyerek sorunsuz cihaz kullanımından yararlanabilirsiniz. Google Play Store güncellemesi son derece önemlidir. Play Store güncelleme işlemlerinde otomatik güncelleme kapalı olabilir.

Akıllı telefon ve tablet gibi mobil cihazlarda bulunan Android kullanıcılarına mobil uygulama indirmek için kullandıkları uygulama mağazasıdır. Google Play Store üzerinden mobil uygulama indirebilir ya da uygulamaların güncellemesini yapabilirsiniz.

Google Play Store güncelleme işlemleri için tek tek ya da otomatik güncelleme talimatı verebilirsiniz.

Google Play Store Güncelleme Sorunu Nasıl Düzeltilir?​

Google Play üzerinde güncelleme sorunu yaşıyorsanız bu adımları takip edin;

• Cihazınızın kablosuz ağa bağlanıp bağlanmadığına emin olun.
  • Depolama alanınızda yeni güncelleme için yeterli yer olup olmadığını kontrol edin.
  • Android işletim sisteminin güncelliğini kontrol edin.
  • Güncellemeyen mobil uygulamanın Android cihazınızda kullanılıp kullanmadığını kontrol edin.
  • Güncellenmeyen mobil uygulamayı kaldırıp tekrar yükleyin.
  • Google Play Store’u kapatıp yeniden açın.
  • Android işletim sistemine sahip cihazınızı yeniden başlatın.
  • Google Play Hizmetlerinin bulunduğu yerde önbelleğini temizleyin.
  • Google hesabınızı kaldırıp yeniden ekleyin.
  • İndirme Yöneticisinin önbelleğini telefon üzerinden temizleyin.
Google Play Store güncelleme sorununa neden olan durumları sizler için aktardır. Bazı zamanlarda Google hesabınızda sorun yaşayabilirsiniz. Play Store hizmetinde ya da Android işletim sisteminizde problem yaşıyorsanız mutlaka müdahale etmeniz gerekir. Olası problemlerde Google müşteri hizmetleri ile iletişime geçerek en doğru bilgiyi elde edebilirsiniz.

Android işletim sistemine sahip olan mobil cihazlarınızda kullanabileceğiniz uygulama mağazası her konuda sizlere destek verebiliyor. Google Play Store güncelleme nasıl yapılır sorusuna bu şekilde yanıt verebiliriz.

Users who are viewing this thread